Husbesiktning och överlåtelsebesiktning med bred erfarenhet

 

Husbesiktning och energideklaration

OBM Gruppen utför diverse besiktningstjänster. Vi utför husbesiktning (överlåtelsebesiktning) och energideklarationer och andra tjänster för dig som ska köpa eller sälja hus i Gävle med omnejd.

Överlåtelsebesiktning i Gävle

Vi är auktoriserade för utförandet av överlåtelsebesiktningar och erbjuder, i form av våra besiktningsprotokoll, därmed en betydelsefull grund vid tecknandet av dolda fel-försäkringar.

Vi är en rikstäckande organisation och samarbetar därtill med flera av de ledande mäklarorganisationerna i Sverige för genomförande av överlåtelsebesiktningar och husbesiktningar. Vi samarbetar med mäklarorganisationer för att erbjuda en trygg och smidig affär för dig som önskar att genomföra ditt ärende via en mäklare.  Kontakta oss om ni behöver en överlåtelsebesiktning eller husbesiktning i Gävle.

Utredningar och andra tjänster

Vi utför även utredningar av riskkonstruktioner vid miljöproblem inomhus, eller vid skador som är fuktrelaterade. Mer information om detta hittar ni på vattenskador/sanering.

Besiktningsman Gävle

Vi på OBM Gruppen skapar genom vårt produktutbud möjligheten att skräddarsy de uppdrag som du som kund kan efterfråga av en besiktningsman när du ska köpa eller sälja ditt hus i Gävle. Vid både husförsäljning och husköp medföljer ett behov av besiktningstjänster som exempelvis överlåtelsebesiktning och husbesiktning. Dessa besiktningar kan i vissa delar skilja sig ifrån varandra och vi på OBM Gruppen ser till att just dina behov täcks. När du ska köpa eller sälja hus, kan du därmed vara trygg i vetskapen att de tjänster som vi på OBM Gruppen erbjuder, inkluderar de viktigaste tekniska uppdragen som behövs vid köpet eller försäljningen av just ditt hus.

 

Kontakt:

Överlåtelsebesiktning av Linkan

Daniel Lindquist

Daniel.l@obm.se

026-519702

Husbesiktning av Jessica

Jessica Lundgren

Jessica.lundgren@obm.se

026-519708

Besiktningsman Steffe

Stefan Östling

Stefan.ostling@obm.se

026-519704

 

Överlåt tryggt din husbesiktning, överlåtelsebesiktning, energideklaration eller utredning till oss och våra besiktningsmän på OBM Gruppen i Gävle.