BESIKTNINGSTJÄNSTER 

OBM-gruppen är en rikstäckande organisation och vi samarbetar med flertal av Sveriges ledande mäklarorganisationer för att kunna bidra med smidiga affärer för dig som vill ta ärendet via mäklare. 

OBM gruppen ger genom sitt produktutbud möjlighet att skräddarsy de uppdrag som efterfrågas i samband med bostadsägande, husförsäljning eller vid husköp. 

Våra överlåtelsebesiktningar finns i två olika niver: 

  • Överlåtelsebesiktning steg 1 plus är en standardbesiktning där det ingår en okulär erfarenhetsmässig besiktning av installationer såsom ventilation, el, vvs och brandskydd. 
  • Överlåtelsebesiktning steg 2 plus innefattar en steg 1 plus besiktning som är kompletterad med en konstruktionskontroll (fuktmätning) av så kallade riskkonstruktioner. 

I samband med en besiktning kan även tilläggstjänster beställas såsom:

  • Energideklaration i enlighet med boverkets föreskrifter 
  • Areamätning där bo- och biarea mäts enligt Svensk Standard SS 021054:2020
  • Snabbmätning av radon 
  • Värmetermografering 

Läs mer om Besiktningsnivåer och besiktningstjänster

 

För en trygg bostadsaffär med OBM SAFE eller PREMIUM 

För dig som låter en fastighetsförmedlare förmedla din fastighet så finns det möjlighet att teckna en dolda-fel försäkring. Vi har kombinerat överlåtelsebesiktning och dolda-fel försäkring i fyra paketlösningar.

Klicka här för att läsa mer om dolda-fel försäkringar. 

Notera att köparen kan beställa besiktning och säljaren dolda-fel försäkringen om parterna kommit överens om detta.

 

Boka besiktningstjänst

Ni kan boka överlåtelsebesiktning av det hus ni vill sälja eller köpa. Gå direkt till boka besiktning . Boka smidigt tid för överlåtelsebesiktning eller annan tjänst med någon av våra besiktningsmän. 

Valet av besiktningstjänst är beroende på husets ålder och byggnadssätt. Kontakta oss gärna för att avgöra hur omfattande besiktning som erfordras. 

Kontakt: 

Överlåtelsebesiktning av Linkan

Daniel Lindquist

Daniel.l@obm.se

026-519702

Husbesiktning av Jessica

Jessica Lundgren

Jessica.lundgren@obm.se

026-519708

Överlåt tryggt din husbesiktning, överlåtelsebesiktning, energideklaration eller utredning till oss och våra besiktningsmän på OBM Gruppen i Gävle.