Obmgruppen.se

Vattenskador

Vi erbjuder dig som kund produkter och tjänster inom fuktteknikområdet. Våra produkter och tjänster inom avfuktning och temporär värme (byggvärme) anpassar vi efter just dina behov och önskemål. Våra kunder är företag, försäkringsbolag och inom den privata sektorn.

Våra produkter och tjänster är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Allt från en akut vattenskada i källaren, översvämningar, fuktskada på vinden, mögel i badrum eller en fastighet som ska byggas om. Vi arbetar med jour dygnet runt och åker på diverse fuktuppdrag som oftast leder till våtsugning och vattenpumpning.

Med sakkunnig expertis och högteknologisk utrustning, åtgärdar vi fukt- och mögelskador. Vi ser varje vattenskada som ett projekt och vårt mål är alltid att återställa miljön så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

Vid önskemål från dig som kund, tar vi gärna rollen som projektledare eller entreprenör, där vi samordnar våra skickliga underleverantörer på ett sådant vis att du som kund hos oss sparar både tid och pengar.

 

RING JOURNUMMER: 026-519700